Beograd Decembar/Januar : 09:00 - 16:00

Liv Mont d.o.o.

U svojoj ponudi predstavljamo programe poluprofesionalnih i profesionalnih mešalica za beton proizvođača Altrad grupe iz: Slovenije, Nemačke, Francuske i Italije. U ponudi su takođe i građevinska ručna kolica LIV SYSTEMS d.o.o. iz Slovenije koja se proizvode u našem pogonu u Beogradu. (Leštane, Kružni put 58).

Ko smo mi ?

LIV MONT DOO društvo za proizvodnju,inženjering,export-import

Liv Mont d.o.o. u svojoj ponudi predstavlja programe poluprofesionalnih i profesionalnih mešalica za beton proizvođača Altrad grupe iz: Slovenije, Nemačke, Francuske i Italije. U ponudi su takođe i građevinska ručna kolica " LIV SYSTEMS d.o.o." iz Slovenije koja se proizvode u našem pogonu u Beogradu. ( Leštane, Kružni put 58 ).

Svi prikazani artikli u potpunosti zadovoljavaju stroge evropske standarde bezbednosti.

Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvodi proizvođača ALTRAD GROUP i LIV SYSTEMS d.o.o. preuzimaju primat u prodaji na domaćem tržištu i tržištu Evropske unije.

Sigurni u kvalitet proizvoda dajemo garanciju  za sve tipove mešalica. Obezbeđeni su servis i rezevni delovi u garantnom i vangarantnom roku.

Svi prikazani proizvodi su na lageru uz obezbeđenu distribuciju u najkraćem roku.

Za sve ostale proizvode Altrad grupacije možete nas kontaktirati putem kontakt forme, ili preko naših brojeva telefona +381 63 310 881 | +381 11 2137 837 za uslove isporuke.